VB-Groep

Nieuwbouw zorgcomplex Cicero Bleekstaete Schinveld

Plaats Schinveld
Opdrachtgever Byld Vastgoed
Programma 16 zorgstudios
Bekijk alle gegevens

16 zorgstudio's voor niet-zelfstandig wonen

Cicero Bleekstaete is het nieuwe, kleinschalige en levensloopbestendige zorgstudio-complex van Cicero Zorggroep in het centrum van Schinveld. De 16 zorgstudio’s vormen een maatschappelijk gebouw voor niet-zelfstandig wonen. Dit gebouw is gerealiseerd tegenover Zorgcentrum Aan de Bleek, welke we gerenoveerd hebben in 2020. Hier zijn nieuwe zorgstudio's gebouwd voor Zorggroep Cicero.

De zorgstudio’s in Cicero Bleekstaete zijn bedoeld voor senioren die 24-uurs zorg nodig hebben en over de juiste indicatie beschikken. Zorg en diensten worden verleend door en vanuit het nabijgelegen zorgcentrum Aan de Bleek.

Op de begane grond is er een algemene woonkamer gerealiseerd en een op maat gemaakte keuken. Alle ruimtes zijn uitgevoerd middels de laatste ontwikkelingen op het gebied van zorgtechnologie en verduurzaming. De studio’s hebben een oppervlakte van veertig vierkante meter en beschikken over een woon/slaapkamer, badkamer en berging. Voor de bewoners is er ook een gezamenlijke huiskamer, keuken en dakterras.

Projectdetails

Plaats Schinveld
Opdrachtgever Byld Vastgoed
Programma 16 zorgstudios
Architect Wauben Architects Geleen