VB-Groep

Activiteiten

Als Van Miltenburg Bouw & Onderhoud zijn wij nauw betrokken bij onze klanten, onze medewerkers en de maatschappij. Zodoende kunnen wij maatwerk leveren binnen de activiteiten waarin wij werkzaam zijn. We delen expertise over onze gespecialiseerde segmenten en hebben concepten ontwikkeld die sterk aansluiten op de behoeften en wensen van onze doelgroepen. We zijn ervan overtuigd dat betrokkenheid bij onze klanten bijdraagt aan het opbouwen van een langdurige relatie. Dit doen we onder andere door te luisteren. Waar hebben onze klanten behoefte aan? Waar liggen zij 's nachts wakker van? Hoe kunnen onze diensten bijdragen aan een hoge wederzijdse betrokkenheid? Onze mensen doen dit door dagelijks klantverwachtingen te overtreffen, gedreven door passie en trots.

Sinds 1961 staan we garant voor kwaliteit en vakmanschap. Sindsdien zijn heel veel projecten in diverse sectoren gerealiseerd in Midden Nederland, maar ook daarbuiten. Zij vormen de basis voor de continuïteit van de onderneming. Kwaliteit en vakmanschap gelden voor het geleverde product. Van Miltenburg Bouw & Onderhoud is een ervaren specialist voor kleine, middelgrote en grote verbouwingen. Een belangrijk aandachtspunt daarbij is het functioneren van de omgeving. Onze inzet is er op gericht om zo min mogelijk hinder te veroorzaken, zodat jouw alledaagse werk door kan gaan.

Nieuwbouw

Wij hebben veel specialistische kennis in huis en bieden daardoor een breed scala aan nieuwbouw. Veelal voeren we dat uit als onderdeel van een groter project, zoals een uitbreiding bij een renovatie of transformatie.

Lees meer

Renovatie & Onderhoud

Renovatie en onderhoud is vanouds een belangrijk deel van ons werk. Wij renoveren en transformeren scholen, woningen, kantoren en woon-zorgcomplexen terwijl ze in gebruik zijn. Onze vakmensen vinden het leuk om in dit soort uitdagende situaties te werken.

Lees meer