VB-Groep

Werken

Het renoveren van kantoren vraagt speciale expertise en werkwijzen. Beperken van overlast voor de omgeving en de gebruikers is daarbij belangrijk. Tevens zijn wij in staat om volledig turnkey op te leveren, om u als opdrachtgevers volledig te ontzorgen.

Waarom bouwt het bedrijfsleven met Van Miltenburg?

  • Jarenlange ervaring
  • Specialistische kennis
  • Ervaring met bouwen ‘met de winkel open’
  • Vaste partners
  • Betrokken medewerkers

Compleet pakket

Wij hebben ruime ervaring in het renoveren van kantoren. Dat loopt uiteen van kleine renovaties tot transformaties, waarbij we de binnenzijde volledig strippen en opnieuw invullen. We werken met vaste partners en leveren het complete pakket, inclusief binnenwanden, pantry’s, plafonds, installaties en stoffering.

Renovatie van kantoren

Veel oudere kantoorgebouwen zijn niet meer geschikt voor het huidige werkproces, met veelal open kantoortuinen en flexibele werkplekken. Ook de daglichttoetreding laat nogal eens te wensen over. Wij hebben ervaring met het renoveren van kantoren terwijl ze ondertussen gewoon in gebruik zijn. We streven er naar om de overlast van zo’n renovatie zo veel mogelijk te beperken. Samen met de opdrachtgever maken we de keuze of we snel en hevig ingrijpen, of dat we de werkzaamheden juist spreiden over een langere periode.

We ondersteunen onze opdrachtgevers in het hele bouwproces, vanaf het eerste ontwerp tot en met de ingebruikneming. We vertalen de klantvraag naar een compleet ontwerp, inclusief advies over materiaal- en product keuzes.

Vrijblijvend kennismaken?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

= Verplicht veld