VB-Groep

Organisatie

VM werkplaats 9

Van Miltenburg Bouw & Onderhoud maakt deel uit van VB Groep. Onder de vlag van VB Groep opereert een groep solide familiebedrijven actief op het gebied van ontwikkeling en bouw. Wij zijn landelijk actief, met een focus op Midden- en Zuid-Nederland. Ieder bedrijf is zelfstandig en verantwoordelijk voor het eigen resultaat. Tegelijk maken we gebruik van elkaars specifieke expertise.

Wij hebben oog voor onze opdrachtgevers, partners en medewerkers en zijn overtuigd van het feit dat resultaat samen komt. Dat betekent dat we investeren in langdurige relaties en dat we op een professionele manier met elkaar omgaan. Open, eerlijk, op basis van vertrouwen. Duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zit in de aard van ons familiebedrijf. We zijn er immers niet alleen voor vandaag en onszelf, maar ook voor morgen en de generaties na ons.

Ons verhaal

Al meer dan 60 jaar leveren wij kwaliteit en deskundigheid in de (ver)nieuwbouw en het onderhoud van vastgoed. Met als belangrijkste resultaten: mooie projecten en tevreden, loyale opdrachtgevers.

Onze directie

Onze mensen geven onze organisatie een gezicht. Maak kennis met onze directie.

Certificeringen

Van Miltenburg Bouw & Onderhoud heeft een aantal certificeringen en participeert in diverse brancheverenigingen.

VB Groep

Van Miltenburg maakt deel uit van VB Groep. Een groep solide familiebedrijven actief op het gebied van ontwikkelen en bouwen.

vbgroep-beeldmerk

Jaarbericht 2021

Dicht bij onszelf.

Download jaarbericht