VB-Groep

Organisatie

Van Miltenburg maakt deel uit van VB Groep, een groep solide familiebedrijven, actief op het gebied van ontwikkeling en bouw. De groep opereert landelijk, met een focus op Midden- en Zuid-Nederland. Ieder bedrijf is zelfstandig en verantwoordelijk voor het eigen resultaat. Tegelijk maken we gebruik van elkaars specifieke expertise.

We hebben oog voor onze opdrachtgevers, partners en medewerkers en zijn overtuigd van het feit dat resultaat samen komt. Dat betekent dat we investeren in langdurige relaties en dat we op een professionele manier met elkaar omgaan. Open, eerlijk, op basis van vertrouwen. Duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zit in de aard van ons familiebedrijf. We zijn er immers niet alleen voor vandaag en onszelf, maar ook voor morgen en de generaties na ons.

Ons verhaal

Al meer dan 60 jaar leveren wij kwaliteit en deskundigheid in de (ver)nieuwbouw en het onderhoud van vastgoed. Met als belangrijkste resultaten: mooie projecten en tevreden, loyale opdrachtgevers.

Lees meer

Onze directie

Onze mensen geven onze organisatie een gezicht. Maak kennis met onze directie.

Kennismaken

VB Groep

Van Miltenburg maakt deel uit van VB Groep. Een groep solide familiebedrijven actief op het gebied van ontwikkelen en bouwen.

Meer over VB Groep