VB-Groep

Ons verhaal

Van Miltenburg Bouw & Onderhoud staat bekend als een professionele bouwpartner. Bouwen gaat bij ons verder dan beton storten, metselen en timmeren. Al meer dan 60 jaar leveren wij kwaliteit en deskundigheid in de (ver)nieuwbouw en het onderhoud van vastgoed. Met als belangrijkste resultaten: mooie projecten en tevreden, loyale opdrachtgevers.

Onze visie

Wij zien het als onze opgave om duurzame leefomgevingen te creëren die bijdragen aan het geluk en de levenskwaliteit van alle mensen. Daarbij gaan we altijd voor uitzonderlijke resultaten, die alleen in samenwerking tot stand kunnen komen.

Onze missie

Met passie en trots ontwikkelen, bouwen en onderhouden wij betekenisvolle gebouwen en gebieden die bijdragen aan een duurzame leefomgeving.

Onze kernwaarden

Kernwaarde Solide

Solide

Kernwaarde Samen

Samen

Kernwaarde Dichtbij

Dichtbij

Solide

Wij zijn een solide, betrouwbare partij, zowel organisatorisch als financieel en vaktechnisch. Onze mensen zijn ambitieus, trots en gaan voor niet minder dan het beste resultaat. Bewust van hun eigen kracht, overtuigd van hun eigen kunnen. Maar altijd eerlijk en reëel, met afspraken die ze kunnen nakomen.

Als familiebedrijf zijn we altijd gericht op de lange termijn. We zijn ondernemend en gaan risico's niet uit de weg. Maar het voortbestaan van ons bedrijf en de belangen van de mensen met en voor wie we werken, staan altijd voorop.

Samen

Samen staan we sterker en komen we verder. Daarom gaan we daadwerkelijk partnerschap aan. We investeren in langdurige relaties met alle betrokken partijen en gaan op een prettige en open manier met elkaar om. Op basis van vertrouwen, met oprechte aandacht voor elkaars belangen. Persoonlijk en informeel, omdat we vinden dat samenwerken ook prettig moet zijn.

We bundelen onze expertise, capaciteit en innovatiekracht met de andere bedrijven binnen onze groep. Vanuit de synergie die dat oplevert, kunnen we als kennispartner de meest complexe opgaven aan. Grote vraagstukken die anderen wellicht uit de weg gaan, maar die onze medewerkers juist uitdagen en stimuleren. Binnen onze groep vinden ze alle uitdaging en ruimte om hun talenten te ontwikkelen en hun ambities na te jagen.

Dichtbij

De bedrijven binnen onze groep zijn gevestigd in de regio waarin ze actief zijn. We werken vaak samen met lokale partijen en zijn betrokken bij de lokale gemeenschap. Onze mensen begrijpen daardoor als geen ander de markt, cultuur, kansen en bedreigingen in hun omgeving. Vanuit dat inzicht en die betrokkenheid realiseren we duurzame oplossingen die betekenisvol zijn voor de specifieke gebruikers, eigenaren en omgeving.

Nabijheid maakt samenwerking makkelijker. Je spreekt dezelfde taal en weet elkaar beter te bereiken. We hechten aan een platte organisatie, korte lijnen en een cultuur waarin we elkaar makkelijk vinden en aanspreken. Ons bedrijf is groot genoeg om te excelleren en medewerkers uit te dagen, maar tegelijk zo georganiseerd dat het persoonlijke contact is gewaarborgd.

We zijn niet alleen betrokken bij de lokale gemeenschap, maar maken er ook deel van uit. En dus nemen we onze verantwoordelijkheid en dragen we bij aan plaatselijke initiatieven op cultureel, sportief en sociaal-maatschappelijk gebied.

Onderdeel van VB Groep

Van Miltenburg Bouw & Onderhoud maakt deel uit van VB Groep. Een groep van landelijk opererende bedrijven, actief op het gebied van ontwikkelen en bouwen, met expertise van financieringsvormen en beleggingsconstructies en toegang tot een uitgebreid netwerk van solide, professionele partijen die daar invulling aan kunnen geven. Ieder bedrijf is zelfstandig en verantwoordelijk voor het eigen resultaat. Tegelijkertijd maken de bedrijven gebruik van elkaars specifieke expertise. Samen hebben we de mensen, de kennis en de ervaring om elke huisvestingsvraag efficiënt en creatief in te vullen. In die synergie ligt de onderscheidende kracht van VB Groep. Binnen VB Groep geven meer dan 400 medewerkers samen met onze relaties en partners dagelijks invulling aan ons motto 'Resultaat komt samen'.

Meer over VB Groep

Onze directie

Onze mensen geven onze organisatie een gezicht. Maak kennis met onze directie.

Kennismaken

Werken bij Van Miltenburg Bouw & Onderhoud?

Dat kan! Wij zijn op zoek naar nieuw talent, op alle niveaus binnen onze organisatie.

Bekijk vacatures