VB-Groep

Hospitality

Hospitality

Het renoveren van winkels vraagt speciale expertise en werkwijzen. Beperken van overlast voor de omgeving en de gebruikers is daarbij belangrijk. Tevens zijn wij in staat om volledig turnkey op te leveren, om u als opdrachtgevers volledig te ontzorgen.

Waarom bouwt hospitality met Van Miltenburg?

  • Jarenlange ervaring
  • Specialistische kennis
  • Ervaring met bouwen ‘met de winkel open’
  • Vaste partners
  • Betrokken medewerkers

De klant centraal

Onze opdrachtgevers zijn vaak zeer ondernemend, wat goed aansluit bij onze bedrijfscultuur. Als er nieuwe ideeën opkomen, kunnen plannen worden aangepast. Flexibiliteit is dan ook het toverwoord in deze branche en we doen daar graag aan mee. Onze mensen zijn bereid om in het bouwproces een stapje extra te zetten en mee te denken. Zodat bouwen daadwerkelijk een feestje wordt. En uiteraard combineren we die mentaliteit met kennis van zaken. We weten wat er belangrijk is in hotels, maar ook bijvoorbeeld in sportkantines. En met onze vaste ketenpartners hebben we ook de kennis in huis van specifieke onderdelen zoals bijvoorbeeld installaties en brandveiligheid.

Compleet pakket

Wij hebben ruime ervaring in het renoveren van winkels en winkelcentra. Dat loopt uiteen van kleine renovaties tot bijna transformaties, waarbij we de binnenzijde volledig strippen en opnieuw invullen. We werken met vaste partners en leveren het complete pakket, inclusief binnenwanden, pantry’s, plafonds, installaties en stoffering.

Ervaring met bouwen ‘met de winkel open’

Bij het renoveren van winkels streven we ernaar de overlast zo veel mogelijk te beperken. De verkoop in het winkelcentrum moet ondertussen gewoon door kunnen gaan. Werkzaamheden waarvan gebruikers hinder kunnen ondervinden, zoals boren en slopen, maar ook de inzet van kranen, plannen we waar mogelijk buiten de openingstijden.

Vrijblijvend kennismaken?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

= Verplicht veld