VB-Groep

Wij restaureren en herbouwen monumenten in opdracht van diverse partijen en hebben de kennis en de vakmensen in huis die nodig zijn voor dit specialistische werk. Door onze ervaring op het gebied van restauratie kunnen wij vooraf een goede inschatting maken van het werk en de mogelijke risico’s.

Waarom restaureren met Van Miltenburg Bouw & Onderhoud?

  • Vaklieden met ruime restauratie-ervaring
  • Liefde voor het vak
  • Goede inschatting van werk en mogelijke risico’s
  • Vaste partners
  • Flexibel door eigen werkplaats en timmerfabriek

Personeel met vakkennis

Restaureren is vakwerk dat veel kennis en jarenlange ervaring vereist. Bij Van Miltenburg Bouw & Onderhoud hebben we de juiste mensen daarvoor. Wij hebben timmerlieden in dienst met oog voor detail en kennis van oude technieken. Door het leveren van vakwerk hebben wij een goede naam opgebouwd onder monumentenbeheerders, veelal vaste relaties.

Mogelijke risico’s inschatten

In het voortraject van een restauratie zijn wij in staat om een goede inschatting te maken van het werk en onze opdrachtgever te adviseren. Door onze ervaring weten wij waar de mogelijke risico’s zitten en kunnen we de kosten van een restauratie goed inschatten.

Vaste partners

Restauratietimmerlieden hebben wij zelf in dienst. Daarnaast werken wij met vaste partners voor restauratiestucwerk, -metselwerk en -schilderwerk. Door onze jarenlange samenwerking met deze partners, kunnen we instaan voor hun kwaliteit. Tevens kunnen we samen de werkzaamheden goed plannen en op elkaar afstemmen. Wij kunnen dus de complete restauratie uitvoeren en de opdrachtgever volledig ontzorgen.

Flexibel

Wij beschikken over een eigen werkplaats en timmerfabriek. Dat maakt ons heel flexibel in bijvoorbeeld het vervangen van monumentale ramen en kozijnen. Wij zijn niet afhankelijk van de levertijden van andere timmerfabrieken en kunnen dus snel reageren. Ook kunnen we de detailleringen aanpassen zodat die exact overeen komen met het betreffende monument.

Vrijblijvend kennismaken?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

= Verplicht veld